AK PARTİ KARS İLÇE BAŞKANLARI

Yazımın başlığı sadece ilçe başkanlarını kapsıyor olabilir fakat Kars'ın bir gölgesi olarak il başkanlığına da değinmeden bu yazıyı sonlandırmak istemiyorum.  Önümüzdeki aylarda il başkanlıkları için yapılacak büyük kongre için şimdiden kulis yapan, il başkanlığına hazırlanan, nabız yoklayan birçok isim var. Bu isimleri bizzat biliyorum fakat parti kanadından resmi bir açıklama gelmeden bu isimleri yazmayacağım sadece bilmekle yetineceğim. Önümüzdeki günlerde bu isimler açıklandığında tek tek analizini yapacağım. Hangi adayın daha güçlü olduğunu hangi adayın toplumun sorunlarına el uzatacağını görebiliyorum bu yüzden Kars AK Parti il başkanlığına devam edecek ismi az çok tahmin edebiliyorum.

 

Yazımızın asıl konusuna gelirsek; Kars'ın AK Parti ilçe başkanlıkları. Zaten bu konuyla alakalı Kars Olay çok haber yaptı fakat ben de bu haberleri toplayarak genel bir yazı yazmak istedim. Merkez ilçe başkanının istifasının alınması ile başlayan süreç 7 Ekim'de netleşmiş olacak. Bazı ilçe başkanlarının dönem süresi dolduğu için kendi istekleriyle görevi bırakacağı görülüyor, ilçe başkanlığına genç adayların da talip olması siyasette rekabete renk katacak gibi, tabi bu söylentiler 7 Ekim'de netleşecek.

 

AK Parti Kars il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarını önümüzdeki günlerde rüzgârlı günler bekliyor. Neden derseniz; AK Parti içinde davaya ve koltuğa bağlı iki grubun büyük bir çatışması var. Temennimiz şudur ki; Kars AK Parti il ve ilçe başkanlıklarında davaya bağlı grupların hâkim olması. Aksi takdirde rüzgâr eken fırtına biçebilir.

 

 Haaaa şöyle bir durum var ki; genel merkez nezdinde il kongresindeki en güçlü adayın kim olduğunu biliyorum, haberi kulağıma geldi fakat rekabet ortamını siyasi bir hırs kavgasına çevirmek istemediğim için, diğer adaylara haksızlık olmasın diye yazmıyorum. Çünkü Gölge; Kars'ta huzursuz bir ortam yaratmak için yazmıyor aksine birleştirici ve bütünleştirici bir hava olsun diye eline kalemi alıyor. Bu yüzden Kars AK Parti il başkanlığında ve ilçe başkanlıklarında görev alan sorumlulara sesleniyorum;   küskünleri barıştırın, gönülleri alın, el ele verme zamanı birbirinize sırt dönmeye hiç gerek yok. Küskünleri barıştırmadan kongreye gitmeyin derim, zira rüzgâr ekenler fırtınaya şükredebilir, Gölge 'den demesi...

 

KarsOlay /// Gölge...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.