İLÇELER Haber Girişi : 09 Aralık 2023 15:28

AK Parti Kağızman Belediye Başkan Aday Adayı Sezgin Yıldız Sahada

AK Parti Kağızman Belediye Başkan Aday Adayı Sezgin Yıldız Sahada
AK Parti Kağızman Belediye Başkan aday adayı Sezgin Yıldız; meydanı boş bırakmıyor.

Kars Olay- Kağızman'da 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için cadde cadde, sokak sokak  gezmeye başlayan ve her bulduğu fırsatta halk ile iç içe olan AK Parti Kağızman Belediye Başkan aday adayı Sezgin Yıldız;  genç ve dinamik oluşu ile etkili siyaseti ve mütevazi tavırlarıyla vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 

 

"Türkiye Yüzyılı'nın başladığı yeni dönemde hep yeni, hep ileri diyerek." AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra çalışmalarına aralıksız devam eden Yıldız, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip istek önerileri üzerinde görüşerek desteklerini istiyor.

 

Kağızman'da faaliyet gösteren bir yerel haber sitesinin yapmış olduğu ve tüm aday adayların yer aldığı  ankette de rakiplerine ciddi fark atan Yıldız  ipi göğüsleyen isim olmuştu. 

 

Gönüllü ve genç bir ekiple hareket eden Yıldız'ın gönüllüleri, bilgilendirme yazısının olduğu metaryal ve afişleri  vatandaşlara tek tek dağıtarak vatandaşları  bilgilendiriyor.

 

Kağızman halkının  ilgisi ve desteği karşısında mutlulu olduğunu belirten Yıldız; 

Bize düşen ortak aklı ön planda tutarak Kağızman'ı daha da yaşanılabilir bir kent haline getirerek  el birliği ile daha ileriye taşımaktır.  Hiç kimsenin kaygı taşımayacağı ve herkesin huzurla yaşamak isteyeceği marka bir şehir inşaa edeceğiz." dedi. 

 Yıldız, seçimden seçime değil her zaman sahada her zaman halkla iç içe olduğunu bir kez daha göstererek  tamamı gönüllülerden oluşan genç bir ekiple  meydanı boş bırakmıyor. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.