SİYASET Haber Girişi : 19 Temmuz 2022 16:49

Ahmet Arslan, 'Kars Kaderine Terk Edilmişti'

Ahmet Arslan, 'Kars Kaderine Terk Edilmişti'
65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti öncesi Kars'ın sahipsiz bırakıldığını söyledi.

Kars Olay- 20 yıllık AK Parti hükümetleri süresince Kars'a birçok yatırımın vatandaşların hizmetine sunulmasına rağmen yeterli seviyeye ulaşılamadığına dikkat çeken 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti öncesi Kars'ın sahipsiz bırakıldığını söyledi.

‘Ayrım yapmadan bütün insanlarımız hizmetin en iyisine layık.’ diyen Ahmet Arslan, konuya ilişkin şunları söyledi: “Özellikle kaderine terk edilmiş olan Kars o kadar geri kalmıştı ki, 20 yıldır eksiklikleri yapıyor olmamıza rağmen hala yapmamızı gerektiren şeylerimiz var onları da insanımızın şüphesi olmasın ki cumhurbaşkanımız öncülüğünde bizler yerine getireceğiz. Bu anlamda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

Kentte vatandaşlarla aralarında geçen diyaloglardaki eleştirileri ve iyi memnuniyetleri de dile getiren Ahmet Arslan, hayvancılık konusunda gelinen noktaya ilişkin de açıklamalarda bulundu. Geçen yıl kuraklık nedeniyle düşen hayvan fiyatlarının bu yıl çiftçileri ziyadesiyle memnun ettiğini söyleyen Arslan, üretimin önemine de dikkat çekti.

 

‘Artık Türkiye bir üretim ülkesi haline geldi’ diyen Ahmet Arslan, şunları söyledi; “Ürünümüz gerçekten para ediyor ve ziyadesiyle bu ürünlerden kar elde edebileceğiz. Aynı şey hayvancımız için de geçerli. Yem pahalıydı, saman pahalıydı itiraz ediyorduk ama hayvanımız şimdi geçen yıla oranla 3 kata yakın daha fazla para ediyor, dolayısıyla girdilerin ve maliyetlerin yüksek olmasına rağmen ürünümüzü de yüksek satabiliyoruz. Dolayısıyla önemli olan üretiyor olmamız, hayvanımızı yetiştiriyor olabilmemiz diyen vatandaşlarımız dolayısıyla bundan da ziyadesiyle memnunlar ve biz de bu memnuniyeti sizler aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Önemli olan maliyetlerin ve girdilerin yüksek olduğu dönemde ürününüzün yüksek oranda ve iyi fiyatlara gidiyor olabilmesi ve daha da önemli olan üretiyor olabilmeniz ve satıyor olabilmenizdir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.