SİYASET Haber Girişi : 27 Eylül 2022 17:10

Ahmet Arslan Çok Net Konuştu; 'Kimse Boş Hayal Kurmasın'

Ahmet Arslan Çok Net Konuştu; 'Kimse Boş Hayal Kurmasın'
65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 2023 seçimleriyle ilgili çok net konuştu.

Kars Olay- Türkiye’nin kader seçimlerinden biri olan 2023 Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi yaklaştıkça meydanlarda hizmetler ile vaatler kıyasıya yarışıyor.

Seçim atmosferi öncesi meydanlarda, verilen vaatleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyenleri görmek mümkünken, bir sonraki seçime kadar ‘aradığınız kişiye ulaşılamıyor’ modunda olanları da görmek mümkün.

Seçim yaklaştıkça vatandaşlara yaklaşmaya devam edenlerin yanı sıra, vatandaşın yanından bir an olsun ayrılmayan ve Kars ili için büyük bir değer olan 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2023 kader seçimlerinden sonra da Kars’a hizmet edeceğini duyurarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte hizmet etmeye aday olacağının mesajını verdi.

Kars için daima Ankara’da yoğun bürokrasi trafiği içerisinde olan ayrıca bakanlığı münasebetiyle birçok kapalı kapıyı Kars için aralayan Arslan’ın kapısı, Kars’tan Ankara’ya gidenler için sürekli açık kalırken aynı zamanda bir ayağı da Kars’ın her noktasında oldu.

Seçildiği günden bu yana Kars’ın, ilçelerinin ve köylerinin sorunları ile yakından ilgilenen Ahmet Arslan, 2023 Genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken halka seçimden seçime selam verenler ve Kars’ın yolunu unutanların ortaya çıkması sonrası suskunluğunu bozdu.



AHMET ARSLAN ÇOK NET KONUŞTU!

Bu güne kadar yaptığı hizmetler ile adından söz ettiren ve nerdeyse her hafta Kars ve ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelip köy köy gezen 65. Hükümet ulaştırma bakanı Ahmet Arslan, mesajında; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 tarihinden sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki; Ahmet Arslan, 11 Yıldır Kars ve bütün ilçe ile köylerini karış karış gezip, vatandaşı ile bir olup, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine lideri Recep Tayip Erdoğan’la birlikte imza atmıştır. Kimse boş hayal kurmasın.” diyerek seçimden seçime Kars’ı hatırlayanlara ve Karslıların teflonuna bile cevap vermeyenlere net bir mesaj vermiş oldu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.