SİYASET Haber Girişi : 13 Haziran 2022 19:47

Adem Çalkın, Taner Toraman'a 'Şah Mat' Çekti!

Adem Çalkın, Taner Toraman'a 'Şah Mat' Çekti!
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman'a "Şah Mat" çekti.

Kars Olay-  AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın,  senaryo ve kurgu olduğu anlaşılan "Doktor bıçaklama olayıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Kafkas Üniversitesi araştırma hastanesinde CHP’nin de provokatörlüğü ile orada ki aday olan Barlas Sülü'nün provokatörlüğü ile orada bir mağduriyet yaşattırıldı. "BARLAS SÜLÜ, YA SİYASET YA DA DOKTORLUK YAP" açıklamasında bulunmuş  Prof. Dr. Barlas Sülü'yü provakatörlük yapmakla suçlamıştı. Öte yandan Çalkın, grev yapan doktorların basın açıklamasında CHP'nin aracında bulunan ses siteminin kullanıldığını ileri sürmüştü. 

 

 

TORAMAN, "İSPAT ET İSTİFA EDEYİM"

Çalkın'ın açıklamalarından sonra CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman yaptığı açıklamada Prof. Dr. Barlas Sülü'yü savunarak CHP’nin aracının ses sistemini kullandığını ileri süren Çalkın’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip ispat etmesi durumunda istifa edeceğini söyledi. Aksi takdirde kendisinin istifa etmesi gerektiğine de dikkat çekti.

 

 

ÇALKIN, TORAMAN'A "ŞAH MAT" ÇEKTİ

 CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman'ın açıklamalarından sonra sosyal medya hesabından Toraman'a belgelerle cevap ver Çalkın, Toraman'a adeta "Şah Mat" çekti.

 

Çalkın, ironiyle yaptığı açıklamada; "Sayın @TanerToraman15

lütfen istifa etmeyin size Kars’ta, Genel Başkanınıza Türkiye de İhtiyaç var." Diyerek  Toraman'ı,  târiz ve iğnemelerle istifaya davet etti. 

 

Başkan Çalkın'ın belgelerle yaptığı açıklama Kars gündemine bomba gibi düştü, Kars kamuoyu, doktorların grevinde CHP aracının ses siteminin kullanıldığının ispatı sonrası, Toraman'ın istifa edip etmeyeceğini merak ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adem çakal 15 Haziran 2022 02:27

    Adem çalkın zurnanın son deliği ve burdan sesleniyorum artık sizin döneminiz bitti