KARS Haber Girişi : 10 Ocak 2020 12:41

Vali Öksüz'den Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Öksüz'den Gazeteciler Günü Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gazetecilerin gününü kutladı.

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla" yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak olan medya, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir.

 

Bilişim ve teknolojik gelişmelere paralel olarak özellikle internet kullanımıyla zenginleşen iletişim dünyasında toplum ile devlet arasında köprü olma görevini üstlenen basın mensuplarımız, her türlü zorluklara katlanarak, gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. 

 

Kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda ilimizde, bölgemizde ve ülkemizdeki gelişmeleri doğru şekilde algılayıp yorumlayarak halkın bilgilendirilmesinde, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de yerel basının katkısı büyük olmaktadır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; ilimizde kamuoyunun gözü kulağı olan, basın meslek ilkeleri doğrultusunda görev yapan tüm basın-yayın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.