SİYASET Haber Girişi : 04 Temmuz 2019 12:00

Tarım ve Hayvancılık Şehrine Tarım ve Orman Bakanlığı Yaraşır!

Tarım ve Hayvancılık Şehrine Tarım ve Orman Bakanlığı Yaraşır!
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından şimdi gözler kabine değişikliğine çevrildi peki kabine değişikliğinde Kars yeniden bakanlık elde edebilecek mi?

Kars Olay-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine revizyonuna ilişkin "Böyle bir şey yapılması gerekiyorsa biz yaparız, siparişle bu işler olmaz.” Açıklamasının ardından kabine beklentisi ise kulaktan kulağa söyleniyor ve sosyal medyada gerçeği yansıtmayan listeler de çoktan dolaşmaya başladı bile. Hal böyleyken Kars’ın ve Karslının da şehrimize dair bakanlık beklentisi ister istemez oluştu. Bir taraftan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temmuz sonu kabine değişikliğine gidebileceği konuşuluyor diğer taraftan ise 11 Temmuz'da yapılacak AKP MKYK toplantısını ve 15 Temmuz törenlerinin bekleneceği söyleniyor.

 

KARS TARIM VE HAYVANCILIK ŞEHRİ ... 
Bilindiği üzere son Kars yıllarda da Doğu Ekspresi ile ivme kazandı.Aynı zamanda Kars tarım ve hayvancılık konusunda da kendini kanıtlamış durumda. Doğu Ekspresini fırsata çeviren Kars ilk kabine değişikliğinde Tarım ve Orman Bakanlığını alarak bu durumu tarım ve hayvancılık konusunda da fırsata çevirmek istiyor. Kendisi veteriner hekim olan Kars Milletvekili Yunus Kılıç’ın Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevini yürütmesi nedeniyle şimdi de Karslılarda komisyon başkanlığı yerine bakanlık beklentisi oluştu ve bu konuşulmaya başlandı bile. Kars’ın Yunus Kılıç 'ı Karslı Tarım ve Orman Bakanı Yunus Kılıç olmasını dileyen Karslıların sesinin  Ankara’ya kadar gitmesini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın da bu sese kulak vermesi Karslıların ümidi. Şimdiden Tarım ve Orman Bakanlığı Kars’a hayırlı olsun diyebiliriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.