İLÇELER Haber Girişi : 30 Eylül 2019 20:39

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan Eğitime Destek

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan Eğitime Destek
Selim Belediye Başkanı Altun öğrencilere eğitim desteği sunuyor.

Kars Olay-Başkan Altun 6 yıldır destek veriyor. Göreve başladığı günden itibaren eğitime katkı sunan ve önce eğitim diyen, Kars’ın Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okulları ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretimin başlamasının ile birlikte eğitim desteklerinin de başladığını ifade eden Başkan Altun bu yıl okula başlayan öğrencilere okuma kitapları ile destekledik dedi. 

Selim Belediyesi olarak Her yıl olduğu gibi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da çocuklarımız için eğitime desteklerimiz devam ediyor. İlçe merkezimizdeki tüm ilkokul 1.sınıf öğrencilerine okuma kitabı armağan ettik. Daha güzel yarınlara eğitimli bir nesil yetiştirmek için desteklerimiz devam edecek. Çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değer açıklamasında bulunan, Başkan Altun, bir Belediye Başkanının görevi sadece ilin veya ilçenin altyapı üstyapı çalışmaları ile ilgili görevi yoktur, sorumlu olduğu ilin veya ilçenin eğitiminden de sorumludur. Bizlerde Selim Belediyesi olarak ilçemizin eğitim desteğini esirgemeksizin sürdüreceğiz çünkü çocuklarımız bizlerin geleceği yarınların umududur. Her yıl ilköğretim öğrencilerine, lise geçiş dönemlerinde ve üniversite hazırlık dönemlerinde öğrencilerimize hazırlık kitapları ile destek oluyoruz. Selim belediyesi olarak birinci önceliğimiz olan eğitim bizim en temel görevimizdir dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.