İLÇELER Haber Girişi : 18 Eylül 2019 01:53

Şehitler Diyarı Sarıkamış'a Yakışmayan Görüntü!

Şehitler Diyarı Sarıkamış'a Yakışmayan Görüntü!
Kars'ın Sarıkamış İlçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi binasında olan Türk Bayrağının renginin solmuş olması görenleri derinden üzerken, solmuş Türk Bayrağı görüntüsü ise "Şehitler Diyarı Sarıkamış'a Yakışmayan Görüntü" dedirtiyor.

Kars Olay-Kars'ın Sarıkamış İlçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi binasında olan Türk Bayrağının renginin solmuş olması görenleri derinden üzerken, solmuş Türk Bayrağı görüntüsü, görenleri isyan ettirdi.

Sarıkamış'ın girişinde bulunan Halk Eğitim Merkezi Binasının hemen girişinde asılı olan Türk bayrağının rengi, güneş ışınları nedeniyle soldu. Bayrağın içler acısı halini gören vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak yerine yeni bir bayrak asılmasını istedi.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ: YENİ KAYMAKAMIMIZIN İLK İCRAATI BU OLSUN"
Sarıkamışlı vatandaşlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi binasında asılı olan ve rengini vatan için canlarını veren şehitlerimizin kanından alan Türk Brayrağının solmasına tepki göstererek “Burası 90 Bin Şehidin Olduğu ve adı da bu yüzden Şehitler Diyarı olan Sarıkamış. Halk Eğitim Merkezinin binasında bulunan rengi solmuş Türk Bayrağımızın rengi adeta turuncuya dönmüş. Biran önce asıl rengi olan şehitlerimizin kanı yani kırmızı rengine tekrar boyansın. Buradan sizlerin aracılığıyla önce Sarıkamış'a yeni atanan Kaymakamımıza, daha sonra ilçe Milli Eğitim Müdürüne, ve son olarakta Halk Eğitim Merkezi yetkililerine sesleniyoruz, Türk Bayrağının asıl rengi ne ise yani al kırmızıya tekrar boyansın, bu görüntü hiç hoş bir görüntü değil, Sarıkamış'taki bu üzücü görüntüyü ortan kaldırmak için bütün yetkilileri göreve davet ediyoruz." Bayrağın yeniden boyanmasını istediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.