KARS Haber Girişi : 01 Kasım 2019 08:45

Sarıkamış Kayak Merkezi Yeni Sezonu Dört Gözle Bekliyor

Sarıkamış Kayak Merkezi Yeni Sezonu Dört Gözle Bekliyor
Sarıkamış'ta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezinde yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. 1 Aralık’ta başlayacak kayak sezonu için yerli ve yabancı turistler şimdiden otellerde yer ayırtmaya başladı.

Kars Olay-Alplerden sonra Dünya’da tek kristal kara sahip olan Cıbıltepe Kayak Merkezi kayak severlere eşi benzeri olmayan görsellik sağlıyor. Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından gelen kayak tutkunları Sarıkamış’ın Sarıçam Ormanları arasındaki eşsiz kar ve sarıçam ğaçlarının güzelliğini yaşayarak, sevdikleriyle birlikte kaymanın zevkini yaşıyor.

 

Kars Türkiye'nin en güzel ve özel kayak merkezi olan Sarıkamış Kayak Merkezinde yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Kayak Merkezindeki teleferik liftlerinin bakımları yapılırken sisteme yeni liftlerde eklendi. Otel yöneticileri ise yeni sezon için personel eğitimlerini tamamladı. Ayrıca bu sezon Sarıkamış Kayak Merkezinde hem kapalı sistem telesiyej kurulumunun bittiği ve yeni bir pistinde hizmete girdiği öğrenildi.

 

1 Aralıkta açılması planlanan kayak sezonu için ise yerli ve yabancı turistler erken rezervasyon yaptırmaya başladı. Geçen yıla oranla erken rezervasyonda yüzde 20 artış görünürken otel işletmecileri ise artışın sezon başlangıcına kadar daha yüksek rakamlara ulaşmasını beklediklerini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.