‘LA GALİBE İLLALLAH’

Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye Milli Ordusuyla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DAEŞ terör örgütlerine karşı “BARIŞ PINARI HAREKATI” ‘nın başlatıldığını açıkladı.  Ordu, millet ve devlet tek yürek olmanın zamanı. Bütün siyasi kimliklerinizi atın bir kenara, el ele vermemiz gerek. Kardeşliğimize nifak tohumlarını ekmek isteyenlere ancak biz geçit vermeyiz.

 

Fırat’ın doğusu resmen terör yuvası, temizleyip sınır güvenliğimizi sağlayarak Edirne’den Kars’a bütün topraklarımızın iç güvenliğini koruma altına alacağız. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin atalarından bizlere kalan milli bir mirasıdır.

 

Bayrağımızın dalgalandığı her yerde huzur ve güvenlik daim olmuştur. Bu huzur için canını, kanını ve ruhunu gözünü kırpmadan teslim edecek binlerce vatan evladı var. Bakmayın siz, bu devleti yalnız bıraktıklarını zannediyorlar ama bilmiyorlar ki binlerce vatan evladı hazır kıta bekliyor şu an.

 

Hepinizden tek ricam şu; dualarınızda Mehmetçik, kalbinizde Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dilinizde var ol Türkiye nidaları ile “Barış Pınarı Harekatı”’ nı destekleyin. Bütün siyasi kimliklerinizi atın kenara, atın!! Bırakın şu laf sokmaları, kavgaları, koltuk savaşlarını. Bizim menfaat çatışmalarına ihtiyacımız yok şu an, doğudan batıya sımsıkı sarılma zamanı.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin cumhurbaşkanının yanında olun ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne moral verin. Buna ihtiyacımız var, siyasi çekişmelerin kuklası olmaktan vazgeçin ve el ele verin.

 

Allah ordumuza ve devletimize zeval vermesin.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.