SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2019 15:26

Karsspor Taraftarlarından Destek Çağrısı

Karsspor Taraftarlarından Destek Çağrısı
Karsspor taraftarlar dernek başkanı Menduh Demir ve üyeler Mikail Kara, Serkan Ezel Çeşit, Erkan Kayadır, Ayhan Bozkurt ve Mahir Acay, Kars’ın işadamlarına destek çağrısında bulundular.
Karsspor Taraftarlarından Destek Çağrısı

Kars Olay- Karsspor taraftarları bu hafta sonu oynanacak Kars36spor- Rize Çayeli karşılaşmasında takımalrına destek olmak amacıyla Rize'ye giderek destekte bulunmak istiyorlar.

Kars36spor'un bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Rize Çayeli maçı öncesi takımlarına destek için Rize'ye gitmek istediklerini belirterek Karslı iş admalarından ve Kars'ı yönetenlerden destek isteyen taraftarlar, eğer ki bir destek bulamaz iseler Rize'ye yürüyerek gideceklerini söylediler.  


Kars36spor Taraftarı Mahir Açay Kars36spor'u deplasmanda yalnız bırakmamak için yetkilierden destek istediklerini belirterek: "Bizler Karsspor taraftarları olarak bilindiği üzere geçen Pazar günü Artvin Ahravispor’u yenerek liderliğe yükseldik. Bundan sonra da yüzde seksen şampiyonluk umuduyla bu hafta sonu Rize Çayeli maçına takımımız gidecek, taraftarın da bu maça gitmesi için bütün şehirden otobüs talebinde bulunduk. Artık talebimize nasıl bir destek gelir onu bilemiyoruz ama bildiğimiz tek şey var destek gelmez ise biz bu maça yürüyerek gideceğiz, bunu buradan Kars kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Her deplasmanda aynı şeyi yaşıyoruz biz, 26 senedir biz bu imkansızlıkları yaşıyoruz. Binde bir destek bulabiliyoruz, o da Kars’ın dışında yaşayan taraftarların desteğiyle deplasmanlara gidiyoruz. 


Karslı İş Adamları Kaz Geceleri Yerine Karsspor Gecesi Yapsınlar
Karslı iş adamları biliyorsunuz, bir kısmı İzmit’te bir kısmı İstanbul’da kaz gecelerinde şimdi. Aslında onların kaz geceleri değil de Karsspor geceleri yapmaları lazım. Tabi ki kaz geceleri geleneğimizdir unutturmasınlar bu geleneğimizi ama Kaz geceleri bir tarafta Karsspor geceleri bir tarafta. Belki oralar sıcaktır, onların umurunda değildir belki, onlar kışın tatile gelip orada burada gezebilirler ama biz Kars gençliği olarak Karsspor’un peşindeyiz, biraz da memleket milliyetçiliği yapmak zorundayız." dedi. 

 

GELİN KARS GENÇLİĞİNİ KURTARIN!
Kars36spor taraftarı Serkan Çerşit ise 15 günde bir deplasmana gitmek için bir araça ihitiyaçlarının olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; "Biz Karsspor taraftarları olarak kendimize hiçbir zaman bir şey istemedik istemeyiz de. Bizim siyasilerimiz giderler orada burada kaz gecelerine ama biz de burada takımımızın peşlerine koşuyoruz. Yeri gelince bizim Kars halkımız, Kars iş adamları Erzurumluları beğenmezler, ama Erzurum ne yapıyor biz ne yapıyoruz. Ama buraya geldiklerinde bir kravat takarlar gövde gösterisi yaparlar, orada gövde gösterisi yapana kadar gelin Kars gençliğini kurtarın. Bunu istiyorlar ki biz kahve köşelerinde esrar çekelim, balliy çekelim, tiner çekelim, bunları mı istiyorlar. Biz ne istiyoruz biz 15 günde bir deplasmana gittiğimiz zaman bize bir tane araç. Biz demiyoruz ki bizim yemeğimizi de verin, masraflarımızı kendi cebimizden harcarız. Otobüs istiyoruz başka bir şey istemiyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.