KARS Haber Girişi : 15 Eylül 2018 01:31

KarsOlay Yazdı Kars Valisi Olur Dedi

KarsOlay Yazdı Kars Valisi Olur Dedi
Kars Olay’ın geçtiğimiz aylarda manşetine taşıdığı “KENT MEYDANINA KARS YAZISI İSTİYORUZ” başlıklı haberine Kars Valisi Rahmi Doğan bu gün olumlu cevap verdi.

Kars Olay- Kars’ta kurulduğu günden beri tarafsız gazeteciliği ve yıkıcı değil yapıcı haberleri kamuoyu oluşturan aynı zamanda her zaman manşetine taşıyan www.karsolay.com ‘un Kars adına bir önerisi daha kabul gördü. 
Geçtiğimiz aylarda KarsOlay her şehirde bulunan şehir yazısının bir örneğinin de Kars’a yapılması için önerine bulunmuştu. Haberin yapılmasının ardından Kars Valisi Rahmi Doğan bu gün basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kars Kelesinin eteklerine bulunan kısma KARS yazısının yapılacağını duyurdu. Özellikle Kars’a gelen yerli yabancı turistlerin Kars’a geldiği zaman KARS yazsının önünde hatıra fotoğrafı çektirebileceği bir KARS yazısının yapılıyor olması bizleri derinden sevindirdi. Bu duyarlı davranışından ötürü Kars’ın çalışkan valisine bir kere daha buradan teşekkürü bir borç biliyoruz.

KARSOLAY ŞEHİR YAZISI İSTİYORUZ HABERİNİ OKUYUCULARINA BU MANŞETİYLE DUYURMUŞTU / RESME TIKLAYIN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Engin Oymak 15 Eylül 2018 21:44

    Aslında Karstaki Eksiklikleri ancak kars basını dile getirmesi lazım Örnek Meydanın ismi bir eksiklik karsın rengi yeşil beyaz KA YEŞİL RS BEYAZ OLMASI LAZIM O ZAMANIN BAŞ BAKANINI STADYUM SÖZÜ VERMİŞTİ SAYIN VALİMİZDE BİLİYOR PROJEİ SAYIN BAŞBAKANIMIZLA BAŞKANIMIZDA MİTİNGDE SÖYLEMŞŞTİ NE OLDU BİR TAKİP ETSENİZ İYİ OLUR.