SİYASET Haber Girişi : 22 Haziran 2019 20:41

Karslılar oy için İstanbul'a gittiler

Karslılar oy için İstanbul'a gittiler
İBB Başkanlığı seçimlerine 2 gün kala, ikameti İstanbul'da olan Karslılar oy kullanmak için dün yola çıktı.

Kars Olay-İstanbul'da 23 Haziran Pazar günü yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Kars AK Parti İl Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ı desteklemek için tatilini Kars'ta geçiren 500'e yakın İstanbul seçmeni uçak ve otobüslerle uğurlandı.


Adalet ve Kalkınma Partisi Kars İl Başkalığı, Yüksek Seçim Kurulu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri iptal edilerek seçimin yeniden yapılması kararı aldıktan sonra hız kesmeden çalışmalara başladı. "Çalışmalarımız kapsamında genel merkez teşkilat başkanlığımız tarafından titizlikle sürdürülen çalışmalar çerçevesinde oyunu kullanmak için İstanbul’a dönmek isteyen seçmenlerimize destek olmak amacıyla seçmen transfer komisyonları oluşturduk. Hem seçmenlerimizin uçak biletlerini aldık ayrıca, 3 otobüs ve kendi imkanlarıyla tatillerini yarıda kesip Kars'tan İstanbul'a oy vermek için 500 seçmenimizi İstanbul'a yolladık " denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.