İLÇELER Haber Girişi : 19 Ekim 2019 00:09

Kars Valisi Türker Öksüz Susuz’un Yatırımlarını İnceledi

Kars Valisi Türker Öksüz Susuz’un Yatırımlarını İnceledi
Kars Valisi Türker Öksüz, Susuz İlçesinde çeşitli İncelemelerde Bulundu.

Kars Olay-Vali Türker Öksüz, Valilik öncülüğünde Susuz ilçe merkezi ile Mezra Köyünde yürütülen projelerin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Susuz Kaymakamı Hamza İnam, Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan’ın da eşlik ettiği ziyarette ilk olarak Mezra Köyü’nü ziyaret eden Vali Öksüz, inşaat çalışmaları bitme aşamasına gelen 150 m³ kapasiteli su deposunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Su deposundaki incelemelerinin ardından Mezra Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek köy halkıyla sohbette bulunup onların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, sonrasında Susuz ilçesine gitti.

Susuz ilçe merkezinde inşaatı devam eden 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve 4 daireli öğretmen konutundaki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Öksüz, çalışmaların en kısa sürede bitirilerek pansiyon ve öğretmen konutlarının hizmete verilmesi talimatını verdi.

Susuz Hükümet Konağı 3’üncü Etap Restorasyon çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Öksüz, daha sonra Susuz Kaymakamlığını ziyaret ederek 07.08.2019 tarihli 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Susuz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hamza İnam’a “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu ve başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.