SPOR Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 22:44

Kars'ta Sarı Kırmızı Coşku

Kars'ta Sarı Kırmızı Coşku
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galasaray’ın Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yurt genelinde olduğu gibi Kars’ta da büyük coşku yaşandı.
Kars'ta Sarı Kırmızı Coşku

Kars Olay-Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir'i ağırladı. Şampiyonluk maçında sarı kırmızılı takım galibiyetini ilan ederek şampiyon oldu.

Cadde ve sokakları dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Kentin en işlek caddesi Faikbey Caddesi adeta kilitlendi. Araçların arasından geçerek flamalarla kutlama yapan taraftarlar sloganlarıyla cadde ve sokakları inlettiler. Uzun araç konvoyuyla da şehir turu atarak kutlama yaptılar

Galatasaray'ın Başakşehiri 2-1 yenmesiyle sonuçlanan karşılaşma sonrasında yüzlerce Karslı vatandaş araçlarıyla konvoy yaparak şehir turu attı. Daha sonra Kars Kent Meydanı'nda bir araya gelen yüzlerce sarı kırmızılı taraftar burada meşaleler yakıp, marşlar söyledi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken grup daha sonra dağıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.