SPOR Haber Girişi : 05 Temmuz 2019 22:27

Kars’ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Kavga

Kars’ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Kavga
Kars’ta bu akşam oynanan kurumlar Arası Futbol Turnuvasında kavga çıktı.
Kars’ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Kavga

Kars Olay- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kars İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Kars’ta düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında çıkan kavgada orta hakemin darp edildiği öğrenildi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sentetik sahasında gerçekleşen kurumlar arası futbol turnuvasında bu akşam maçın oynandığı esnada kavga yaşandığı öğrenildi. Kars Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü ve Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında oynanan maçta kavga yaşandı. Edinilen bilgiye göre maçı yöneten hakemin Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü futbolcusuna kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kart gören futbolcunun yumruklu saldırısına maruz kalan hakem hastaneye kaldırıldı. Polisin müdahele etmesiyle birlikte olaylar yatıştırılırken Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü takımının turnuvadan men edilip edilmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sabutay Keskin 06 Temmuz 2019 22:25

    Bu memlekette ne yazıkki en ufak bi tartişmada bile kavga çikiyo. Insanlar kavgaya aşırı meyilli o yuzden bu memleketten hic bisey olmaz!!!!

  • misafirr 05 Temmuz 2019 23:32

    resmi kurumlar bunu yaparsa sivil toplum ne yapmaz....inşallah haber doğru değildir