ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Ekim 2019 14:26

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu
Kars'ın Digor ilçesinde Jandarma ekiplerince yapılan yapılan yol kontrol noktasında düzenlenen operasyonda 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Kars Olay- Yapılan açıklamada: "Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde kaçakçılık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsa yönelik 04.10.2019 tarihinde Digor İlçesi Sorguçkavak Köyü Mevkii yol kontrol ve arama noktasında operasyon düzenlenmiş olup; şahsın kullandığı araçta yapılan arama neticesinde motor ve stepne kısmına gizlenmiş vaziyette 300 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahsa 27 No’lu ÖTV genel tebliği kapsamında 4.200 TL idari para cezası, 2918 Karayolları Trafik Kanunu gereğince 1.002 TL idari trafik para cezası kesilmiş ayrıca araç 15 gün süre ile trafikten men edilmiştir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.