KARS Haber Girişi : 13 Mayıs 2020 13:55

Kars'ta Çocuklar Sokağa Çıktı

Kars'ta Çocuklar Sokağa Çıktı
Koronavirüs salgını nedeniyle 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağı ardından bugün 0-14 yaş grubunun 4 saatliğine sokağa çıkma izni verildi. Saat 11.00'de başlayan izinle 0-14 yaş grubu sokağa çıktı.

Kars Olay-Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden birisi de 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı kısıtlamasıydı.  0-14  yaş grubuna bugün  4 saatliğine sokağa çıkma izini verildi. Saat 11.00'da başlayan izinle 0-14 yaş sokağa çıktı. 0-14 yaş grubu çocuklar kimileri parkta oyun oynarken, kimileri de yürüyüş yaptı. Çocukların  maske taktığı ve  sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü.

 

"ÇOK MUTLUYUM"
Kars'ta sokağa çıkma mutluluğıunu yaşayan 8 yaşındaki Ecrin Duru Karakoç isimli bir çocuk, "Çok mutluyum sokağa çıktığım için birazdan parka gideceğim. Sokağa çıkmak çok güzel burada çok eğleniyorum. Eğlendiğim için de heyecanlanıyorum" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.