ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Ocak 2020 00:53

Kars'ta Aranan İki Kişi Yakalandı

Kars'ta Aranan İki Kişi Yakalandı
Kars'ta polis ekipleri düzenledikleri operasyonda haklarında 24 yıl ve 5 yıl hapis cezası bulunan ve kaçak durumda olan iki kişiyi saklandıkları evde yakaladı.

Kars Olay- Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçluyla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

 

Son olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda haklarında "Birden fazla kişi ile kendisinin tanınmayacak hale koyarak yağma ve Yaralama" , "Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma" ve "Tefecilik Yapmak, Birden Fazla Kişi Tarafından Yağma" suçlarından dolayı aranan iki şahsın Kars'ta bir evde saklandıkları bilgisine ulaşan ekipler harekete geçti.

 

Iğdır 4. Asliye Ceza Mahkemesi ve Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce haklarında 24 yıl 6 ay ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kaçak zanlılar İstasyon Mahallesi'nde saklandıkları bir evde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.