ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Temmuz 2019 00:43

Kars'ta Amcasının Oğlunu Öldüren Katil Zanlısı Tutuklandı

Kars'ta Amcasının Oğlunu Öldüren Katil Zanlısı Tutuklandı
Kars'ta dün gece saatlerinde aralarında çıkan tartışma sonucu amcasının oğlunu av tüfeği ile öldüren katil zanlısı tutuklandı.

Kars Olay- Kars'ta dün gece saatlerinde amcasının oğlunu av tüfeği ile kafasından vurarak öldüren katil zanlısı Ç.A. bu gün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezavine gönderildi.
Dün gece saatlerinde balık tutmak için gittikleri boş arazide amcasının oğlu olan İ.A'yı av tüfeği ile kafasına ateş ederek öldüren Ç.A bu gün kasten adam öldürme suçundan çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi. Mahkemece tutuklanan ve amcasının oğlunu öldüren Ç.A.'nın güvenlik güçlerince cevaevine teslim edildiği öğrenildi.

 

-OLAY
Kars’ta Cinayet: 1 Ölü

Kars’ta bir kişi dün gece saatlerinde amcasının oğlunu av tüfeği ile vurarak öldürdü.
Kars’ta bir kişi dün gece saatlerine amcasının oğlunu av tüfeği ile kafasından vurarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre Ç.A. ile İ.A balık tutmak için Dikme Köyünün arkasında bulunan Akbaba arazisine geldiler. Tarla ekme meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan amca çocukları kavgaya tutuştular. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ç.A. amcasının oğlu olan İ.A’nın av tüfeği ile kafasına ateş ederek öldürdü. Yaşanan olayın ardından katil zanlısı Ç.A. jandarma ekiplerine gelerek teslim oldu. Amcasının oğlunu öldüren katil zanlısı Ç.A.’nın gözaltına alındığı ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.