SPOR Haber Girişi : 28 Ağustos 2019 00:18

Kars'ta Altı Genç Sporcu Destek Bekliyor

Kars'ta Altı Genç Sporcu Destek Bekliyor
Kars'ta altı sporcu Giresun'da yapılacak olan Kickboks altın kemer şampiyonasına katılmak için destek arıyor.

Kars Olay-Yetiştirdiği sprocularla Dünya'a nam salmış Kars, şimdilerde desteksizlikten bırakın sporcu yetiştirmeyi neredeyse şamppiyonalara katılamıyor. Bunların son örneklerinden ise Kars'ta antraman yapan 6 sporcu destek olmazsa Giresun'da yapılacak olan Altın Kemer  şampiyonasına gidemeyecek. Kısıtlı imkanlarıyla antreman yapan genç sporcular eğer sponsor bulamazlarsa şampiyonaya katılamayacaklar.
Sporcuların antrenörü olan Serkan Uslu, bu şampiyona için aylardır hazırlandıklarını fakat maddi imkansızlıklardan dolayı Giresun'daki şampiyonaya katılamayacaklarını belirterek, "Giresunda 31 ağustos ve 1 eylül arasında iller arası kickboks altın kemer şampiyonasına 6 sporcu ile katılacağız. Bayan sporcu Yeter Savaş 52 Kg, Erkekler: Denizhan Edizdağ 81 Kg. Ramazan Güneş 71 Kg., Emrah Güneş 75 Kg., İbrahim Mohammad 63.5 Kg., M. Ali Özmen 85 Kg. da dövüşecekler fakat maddi imkansızlıklardan dolayı bu çocuklar şampiyonaya gidememe riskiyle karşı karşıyalar. Aylardır bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Lütfen yetkililer Kars'ın bu çocuklarına sahip çıksınlar dedi. Eminiz ki bu çocuklara bu iyilik yapılırsa bu çocuklar da bu yapılan iyiliğin karşılığını şehrimize madalya olarak geri verecektir." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.