SİYASET Haber Girişi : 10 Ocak 2020 00:47

Kars Olay Değişen İlçe Başkanlarını 5 Ay Önce Yazdı

Kars Olay Değişen İlçe Başkanlarını 5 Ay Önce Yazdı
Kars Olay yaklaşık 5 ay önce "AK Parti'de Hangi İlçe Başkanlarının İstifası İstenecek?" manşetiyle Kars'ta 4 ilçe başkanının değişeceğini okuyucularına duyurmuştu.

Kars Olay-AK Parti Kars İl Başkanlığı İl Kongresi'ne  bir tarftan hazırlık yaparken diğer taraftan ise ilçe başkanlıklarında görev değişiklikleri oldu. 14 Eylül'de AK Parti Kars Merkez İlçe Eski Başkanı Hüseyin Çiftçi'nin istifasının alınmasıyla başlayan süreç bu gün yine 3 ilçe başkanının daha değişimi ile devam etti.

 

KARSOLAY 4 İLÇE BAŞKANI 5 AY ÖNCE DEĞİŞECEK DEMİŞTİ
Kars Olay daha kongre süreci başlamadan yaklaşık 5 ay önce 25 Ağustos 2019 günü AK Parti Kars'ta toplamda 4 ilçe başkanın değişeceğini okuyucularına duyurmuştu.


KarsOlay bundan yaklaşık beş ay önce okuyucularına "AK Parti Kars'ta ilçe başkanlıklarının kongre sürecine girilmeden önce 4 ilçe başkanının istifasının isteneceği öğrenildi." bu cümlelerle duyurmuştu.

Öte yandan kimi çevrelerce de bu haberin yalan ve yanlış olduğu o dönem iddia edilse de; Kars Olay bir kere daha okuyucularına en doğru haberi ulaştırmış oldu.

 

İşte Karsolay'ın 25 Ağustos 2019 Günü 4 İlçe Başkanın değişeceğini okuyucularına duyurduğu o haber.

HABERE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.