SİYASET Haber Girişi : 18 Mayıs 2020 23:54

Kars MHP'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Alışveriş Kartı

Kars MHP'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Alışveriş Kartı
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, İl Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi 300 aileye “hediye kartı” dağıtıldığını açıkladı.

Kars Olay-MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, açıklamasında şunları kaydetti: "Ramazan Ay’ı rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir. Şiarıyla yola çıktık ve

 

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in hadisi şerifini kendimize ilham alarak komşumuz açken tok yatmayı kendimize zul bildik. Bundan dolayı da Ramazan Ayının ilk haftalarında 200’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize yaptığımız yardımlarla yetinmeyerek tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 300 ailemize daha ulaştık.

 

Ramazan ayının son haftalarında da tesbit ettiğimiz vatanını, milletini, bayrağını seven milli ve manevi değer yargılarına sahip olan  ihtiyaç sahibi 300 ailemize “Hediye Kartı” yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi ailemiz mutfağının eksiği ne ise kendisi gidip marketten alsın diye MHP mühürlü her zarfımızın içine 100 liralık “Hediye Kartları” koyduk. Bu yardımları yaparken dikkat ettiğimiz en önemli husus insanımızın onurunu, gururunu kırmadan Allah rızasını gözeterek yardımda bulunmaktı. Ramazan Ay’ı boyunca gerek yardım kolisi, gerekse hediye kartı olmak üzere 500’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık. Allah’ın izniyle de bu yardımlarımız sadece Ramazan Ayında değil yılın diğer aylarında da devam edecektir. Bizler bu yardımları kaynağı belli olmayan paralarla yapmadık, bizlere yardım edecek sponsorlarımızda olmadı. Bizim dava arkadaşlarımız var, bizim gönlü yüce insanlarımız var hepsi çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dediler. Bu vesileyle ihtiyaç sahipleri ailelerimize yardımların ulaşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen

 

MHP İl Yönetimimize, MHP Kadın Kollarımıza, MHP MDK Üyemiz Sn. Taner Gökçek’e, MHP Merkez İlçe Başkanımız Sn. Uğur Boy’a, İstanbul’dan ülküdaşımız Sn. Av. Nilhan Öngel’e, MHP Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kars Ülkü Ocaklarımıza ve ismini sayamadığım hayırsever insanlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah herkesin yaptığı yardımları kabul etsin diyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramımızında vatanımıza, milletimize, Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.