KARS Haber Girişi : 14 Mayıs 2020 01:21

Kars İl Özel İdare'de Kırsal-Kentsel Seferberlik Başladı

Kars İl Özel İdare'de Kırsal-Kentsel Seferberlik Başladı
Kars İl Özel İdaresi kırsal-kentsel alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Kars Olay-Kars İl Özel İdaresi ekipleri lçelerde kanalizasyon yapımı, köylerde harfiyat çalışması, yol çalışmaları, yol kumlama çalışmaları ile bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor.

 

Kars İl Özel İdaresi'nin yatırımları ile 2020 yılında köylerde yapılması planlanan yol, içme suyu ve diğer alt yapı projelerini sezonun başlamasıyla birlikte hayata geçiren Kars İl Özel İdare ekipleri Kars'ın ilçeleri ve köylerine hummalı bir şekilde çalışma başlattı.

 

Kars İl Özel İdaresinin sezonun başlamasıyla birlikle köylere ve ilçelerde başlattığı çalışmalar arasında, Kars Sarıkamış İlçesi Yeni Gazi Köyü Kanalizasyon yapım işi, Kars Selim Yanlızçam köyü Okul Harfiyat çalışması, Kars Selim Damlapınar grubu yol çalışması, Kars Arpaçay Burcalı köyü yol kumlama çalışması olduğu bildirildi. Yine Kars İl Özel İdaresinin 2020 yılı sezonu için planaladığı projeleri de önümüzdeki günlerde Kars'ın ilçelerinde ve köylerinde bir bir başlatacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • öğretmen 15 Mayıs 2020 00:29

    Dünyadaki hangi yatırımlar durmuş mesela?