KARS'A LİYAKAT YAKIŞIR

Memleketimizin her yeri muazzam güzelliklere sahip, Edirne'den Kars'a derler ya hani aynen öyle işte. Hele bir kar düşsün de Kars'ın o muazzam güzelliği ortaya çıksın diye günleri sayıyoruz işte pencerede. Her neyse, yazılarımın okunma oranını merak ettim,  geçen gün Kars Olay' ın imtiyaz sahibi Hasan Samancı‘ya sordum. Çok teşekkür ediyorum yazılarımı okuyup, ilgi gösterdiğiniz için. Açıkçası bu kadar okunmaz diye düşünüyordum.

 

Demek ki gönüllere hitap etmişim. Kimseyi incitmeden kılı kırk yararak yazıyorum yazılarımı, gücenenlere bir şey diyemem ama. Neden mi? İnsanoğlu işine gelmeyene gücenir, hak etmediğine kırılır da ondan. Neyse, yazımızın özüne geçelim.

 

Kars'a liyakat yakışır derken, nereden çıktı bu konu diyecek belki de BAZILARINIZ. Kimlerin bu soruyu soracağını tahmin ediyorum aslında. Meselaaaaaaa; Kars'ta üst düzey idarecilerden biri, çocuğuna özel kadro açıp  .......... yaptı desem boşluğa ne yazardınız?  Meselaaaaaa; Kars'ta üst düzey idarecilerinden birinin gelinini ........... kurumuna yerleştirdi desem? Üstelik oğlu açıkta olmasına rağmen.

 

Neyse, daha fazla boşluk doldurmanızı istemeyeceğim sizlerden. Liyakati kirletmek istemiyorum. Fakat Kars’a yakışmayan hareketler bunlar. Neden yazdım derseniz, kafanızda bir şeyler oluşsun istiyorum çünkü Kars bunları hak etmiyor.

 

Tekrardan teşekkür ediyorum yazılarımı okuduğunuz için, okumaya da devam edin. GİZLİ, saklı herkes okusun derim. Kalın sağlıcakla

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.