KARS Haber Girişi : 11 Temmuz 2019 09:26

Kars 15 Temmuz Programı Belli Oldu

Kars 15 Temmuz Programı Belli Oldu
Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Kars’ta bir dizi etkinlik ve program düzenlenecek.

Kars Olay-Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Kars’ta bir dizi etkinlik düzenlenecek. 15 Temmuz 2018 Pazartesi günü düzenlenecek olan program 15 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00 Kars Şehitliğinde Şehit Kabirlerinin ziyareti ve Kar’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua ile başlayacak. 

Cumhurbaşkanlığının himayeleri Kars Valiliği’nin koordinesine tüm yurtta düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri için Kars’ta da hazırlıklar tamamlandı. Sabah 11.00 Şehitlik ziyaretiyle başlayan program 11:30 Mevlid-i Şerif okunması duaların yapılmasıyla devam edecek.14 Temmuz Pazar Günü  19.00’da ise Şehit Aileleri Gazi ve Gazi Aileleri onurna yemek verileceği öğrenilirken, 15 Temmuz akşamı ise 20.00 da Eski Kars Emniyet Müdürlüğünün önünde Slayt gösterileri Marşların dinletilmesi ve ilahi dinletileriyle akşamda devam edecek.
Son olarak gece 00.13’de Kars’ta tüm camilerde Selaların okutulması ve Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TV canlı yayınında halka yapacağı hitapları meydana yansıtılmasıyla son bulacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.