SPOR Haber Girişi : 10 Aralık 2019 09:49

Kağızmanspor Gazi Karsspor'u 3-1 yendi

Kağızmanspor Gazi Karsspor'u 3-1 yendi
Kağızmanspor- GaziKarsspor  Maçı öncesi Ak Parti il genel Meclis üyelerinden Kağızmanspor Kulübü futbolcularına destek geldi. 

Kars Olay-Maç öncesi Kağızmanspor takımını ziyaret ederek takım oyuncularına moral vererek takım futbolcular ile sohbet ederek bundan sonra maddi ve manevi her türlü destek vereceklerini söylediler. 
Ak Parti  İl Genel meclis üyesi Cesim Karaca  “ Kağızmanın efsanesi olan bir çok insanın bu kulüpten çıktığını, sizlerinde bu efsanelerden olmalarını gerektiğini, il bazında alt yapısında 150 sporcusu olan Kağızmansporun gençlere değer verdiğinin göstergesidir. Bizlerde il genel Meclis başkanları olarak her zaman gençlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Gençlerin gelişiminde elimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isteriz. 

Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve  kötü sosyal çevreden uzaklaşsınlar” dedi Başarılı bir futbol sergileyerek ve 90 dakika sahada performans sağlayan  Kağızmansporlu futbolcular.   Gazikarsspor ‘u 3-1 yenerek maç galibiyetini 90 dakika yanlız bırakmayan Kağızmanlı futbol severlere hemde il encümenlerine armağan ettiklerini  Soğuk havada bizleri maç sonuna kadar destekledikleri için teşekkür ederiz.  dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.