ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Mayıs 2020 16:01

Kağızman'da Kan Davası Cinayeti:2 Ölü 1 Yaralı

Kağızman'da Kan Davası Cinayeti:2 Ölü 1 Yaralı
Kars'ın Kağızman ilçesinde bu gün iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kayberken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kars Olay-Olay bu gün Kars'ın Kağızman ilçesi Kuloğlu köyünde daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavkagı olan iki aile arasında yaşandı. Yaklaşık bundan beş ay önce bir kavgada S.G'nin öldürülmesin sorumlu tutulan diğer aileden olan S.G, F.G. ve A.G, ailenin evlerine silahla ateş açtı. Diğer ailenin de de silahla karşılık vermesi üzerine iki aile arasında yaşanan kavgada, G. D. ve Ü. D. hayatını kaybetti. Silahlı kavgada ağır yaralanan İ.D. ise 112 ekiplerince Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırıldı.

 

G.D. ve Ü.D.'nin cenazeleri ise, otopsi yapılmak üzere Kağızman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkışlarını tutarak yoğun güvenlik önlemleri aldılar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yalçın 13 Haziran 2020 20:54

    Devrem Nur icinde yat mekanin cennet olsun Çatak KOMANDO