Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü!

Kars Olay-Daha geçtiğimiz senelerde yaptırılan Kafkas Üniversitesi Davud-i Karsi Caminin içerisinde bulunan şadırvan bakımsızlıktan adeta dökülüyor. Aylardır yıkık dökük şekilde bekleyen cami şadırvanının tamir edilip edilmeyeceği bilinmezken, Kafkas Üniversitesi yönetiminin bu duruma duyarsız kalması ise ayrıca bir tartışma konusunda beraberinde getiriyor.  Geçtiğimiz yıl adeta şantiye alınana dönen Kafkas Üniversitesi'nde bu dönem henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm çalışmalar durdurulması ise gözlerden kaçmıyor. Yaklaşık 20 bin öğrenciye hizmet veren Kafkas Üniversitesi'nde geçtiğimiz sene birçok çalışmaya imza atılırken bu sene ise adeta kampüs içindeki tüm çalışmaların durması ise yeni yönetimle alakalı olup olmadığı bilinmiyor. Öğrencilerin daha refah bir şekilde eğitim almaları için başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının bu dönem durması ise kampüste yarım kalan işler tamamlanmayacak mı? Sorularını beraberinde getiriyor.

 

VATANDAŞLAR: BUNUN ADI SAHİPSİZLİK, BUNUN ADI DEVLET MALINA SAHİP ÇIKMAMAKTIR! Kafkas Üniversitesi Davud-i Karsi Caminin şadırvanın içler acısı halini görenler ise duruma tepki göstererek, “Bunun adı sahipsizliktir, bunun başka bir anlamı yoktur. Burada da görüldüğü üzere, şadırvanın üst kısmına bir su anahtarı bir de pense bırakılmıştır. Eğer bu su anahtarı ve pense eğer devletin malı ise bu da devlet malına sahip çıkmamaktır. “Hazreti Ömer Devletin işlerini yaparken devletin mumunu kendi özel işlerini yaparken kendi mumunu yakarmış” biz böyle yetiştirildik. Eğer ki o su anahtarı ile pense de devletin ise, orada o şekilde sahipsiz bırakıp gitmek ne vicdana nede Hazreti Ömer’in adaletine sığar, yazıktır günahtır, bu üniversite hepimizin en başta Üniversite Rektörünü ve diğer tüm sorumlu yetkilileri göreve davet ediyoruz.” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

  • 7 / 1 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 0

  • 7 / 2 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 1

  • 7 / 3 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 2

  • 7 / 4 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 3

  • 7 / 5 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 4

  • 7 / 6 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 5

  • 7 / 7 Kafkas Üniversitesi’ne Yakışmayan Görüntü! 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • üniveriteli12 Ağustos 2019 07:53

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.