ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Şubat 2020 16:18

Jandarma'dan Emniyet Kemeri Uygulaması

Jandarma'dan Emniyet Kemeri Uygulaması
Kars'ta Jandarma Trafik Timleri, drone destekli emniyet kemeri ve cep telefonu uygulaması yaptı.

Kars Olay- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada: "Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 13.02.2020 günü 08: 00 – 16:00 saatleri arasında, üç aşamalı olarak toplam 213 personelin katılımıyla “Türkiye Geneli Trafik Uygulaması” (Emniyet Kemeri ve Cep Telefonu Kullanımına Yönelik) uygulama icra edilmiştir.

 

Uygulama Kapsamında; 2187 sürücü ve yolcu ile 1378 araç kontrol edilmiştir. Kontroller Neticesinde; 7’si seyir halinde cep telefonu kullanmak, 13’ü ise emniyet kemeri takmamaktan olmak üzere toplam 26 araç sürücüsüne işlem yapılmış olup, 4 araç ise trafikten men edilmiştir. Toplam olarak 10 bin 440 TL trafik para cezası kesilmiştir.

 

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.