ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ağustos 2019 23:52

Diyarbakır'dan Gelen Hırsızlar Kars'a Dadandı

Diyarbakır'dan Gelen Hırsızlar Kars'a Dadandı
Kars'ta sanayide bulunan büfe ve diğer işletmelere dadanan hırsızlar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kaçarken yakalandı.

Kars Olay- Diyarbakır'dan Gelip Kars'ta Sigara Deposunu Soydular Emniyet Organize sanayinin hırsızlarını yakaladı şahıslar cezaevinde! 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "27/07/2019 ve 08/08/2019 tarihlerinde ilimiz de muhtelif iş yerlerinde meydana gelen 28.500 TL tutarında sigara hırsızlığı ve hırsızlığa teşebbüs olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları neticesinde: Hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs olaylarını Diyarbakır ilinden ilimize hırsızlık amacıyla gelen Ü.A ve F.T isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edilmiş, şüpheliler çalmış oldukları sigaralar ile birlikte Diyarbakır iline giden otobüste yakalanarak göz altına alınmışlardır. Şüphelilerden ele geçirilen yaklaşık 11.000 TL değerindeki muhtelif markalarda sigara ve para işyeri sahiplerine teslim edilmiş olup, adli makamlara sevk edilen şüpheliler 09.08.2019 günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.