Bir Oyuncak da Sen Ver SBK Holding Katkılarıyla Çocukları Yine Mutlu Etti

Kars Olay- "Çocuk Gülerse Dünya Güler" sloganını kendina şiar edinen sosyal medya platformu "Bir Oyuncak da Sen Ver" flatformu bu kez 23 Nisan'da oyuncakları köy çocuklarıyla buluşturdu. Dünaynı etkisi altına alan ve bir pandemiye dönüşen koronavirüs salgını nedeniyle gerekli tedbirleri alarak köy çocuklarına giden platform yine köy çocuklarına oyuncak dağıtarak 23 Nisan Bayramında yanlarında oldu.

 

SBK HOLDİNG KATKI SUNDU BİR OYUNCAK DA SEN VER PLATFORMU KÖY ÇOCUKLARINA OYUNCAK HEDİYE ETTİ
Kars'ın 382 köyünde bulunan bütün köy çocuklarına oyuncak götürmeyi hedefleyen planforum 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında SBK Holding katkılarıyla çocuklarla oyuncakları buluşturdu.
Bir Oyuncak da Sen Ver sosyal medya platformu yöneticisi Taner Güneş yaptığı açıklamada: "Bir Oyuncak da Sen Ver ekibi olarak Kars'ın 382 köyünü oyuncaklarla miniklerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Koronavirüs salgınından dolayı etkinliklerimize bir süre ara vermiştik, ama bu gün 23 Nisan olduğu için evimizde rahat duramamıştık, SBK Holding Sezgin Baran Korkmaz beyin destekleriyle Arpaçay'ın Carcıoğlu köyüne geldik, sabah videosunu izlediğimiz minik kardeşlerimize duyarsız kalmayıp kurallara uyarak hedeiyelerini armağan ettik, Kars'a geri döneceğiz bu gün ki masraflarımızı karşılayan Sezgin Baran Korkmaz beye de sonsuz teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız çocuk gülerse dünya güler." ifadelerinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.