İLÇELER Haber Girişi : 07 Ocak 2020 01:15

Başkan Altun, Arap Medyasını Ağırladı

Başkan Altun, Arap Medyasını Ağırladı
Kars Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sarıkamış şehitleri anma programına birçok arap ülkesinden gelen medya mensuplarını ilçede misafir etti.

Kars Olay-Atlı cirit kulüpleri tarafından kendilerine cirit müsabakası izlettirilen Arap medyası Başkan Altun’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Her geçen yıl daha da artış gösteren cirit tutkusu Arap ülkelerinin de dikkatini çekmeye başladı. Yeni Şafak Gazetesi’nden Atilla Bayramoğlu öncülüğünde 105. Yılında Sarıkamış Şehitleri programına katılmak için Kars’a gelen Arap medyası bölgenin vazgeçilmez ata sporu cirit müsabakasına da katıldılar.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’un konuğu olan Arap medyası Selim eski cezaevi mevkiinde sisli havada gerçekleştirilen cirit müsabakasını hayranlıkla izlediler.

Buradan Başkan Altun’n makamına geçen gazeteciler ilçe hakkında Altun’dan bilgi aldılar.

Başkan Altun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dil getirdi.

Yeni Şafak Gazetesi’nden Atilla Bayramoğlu da Başkan Altun’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Arap ülkeleri gazetecilerinin İlçeye ve cirit gösterisine hayran kaldıklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.