KARS Haber Girişi : 24 Aralık 2019 20:45

Ayhan Bilgen'den Dolmuş Açıklaması

Ayhan Bilgen'den Dolmuş Açıklaması
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in; "Süresiz dolmuş hattı diye bir konunun olmadığını, öyle bir hakka sahip olduğunu düşünenlerin de mahkemeye başvurması gerektiği yönünde açıklamaları oldu.

Kars Olay-Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen geçtiğimiz günlerde dolmuş hatlarında meydana gelen yol kapama eylemi sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

 

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda; "Süresiz dolmuş hattı diye bir konunun olamayacağı yasalarda açıkça belirtilmiştir. Öyle bir hakka sahip olduğunu iddia edenler mahkemeye başvurarak bunu görebilir.Şehrin ulaşım sorunlarını işini düzgün yapan minibüsçü esnafını mağdur etmeden çözeceğiz.

Belediye meclisinde tüm partilerin ortak kararıyla ihale kararı alınmış , yolcu memnuniyeti, hatların değeri ve yoğunluğu ile ilgili şehirde 1500 kişi ile görüşme yapılarak rapor hazırlanmıştır.Şehrimizi layık olduğu hizmete kavuşturmakta kararlıyız.

 

Elbette bugüne kadar hizmet verenlerin emeğini öncelikli göreceğiz.Diğer şehirlerde olduğu gibi kartlı sistem ile tek kooperatif üzerinden ulaşım hizmetlerindeki memnuniyetsizliği bitireceğiz.

Şehrin her yerinden tek araçla en yoğun talep olan hastanelere ulaşımı sağlayacağız.

Hem zayıf hatları güçlendirecek düzenlemelerle esnafın gelirini artıracak hem de hemşehrilerimizin şikayet ve taleplerini karşılayacağız." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.