ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Kasım 2019 10:52

Arpaçay'da Enerji Kablosu Hırsızlığı

Arpaçay'da Enerji Kablosu Hırsızlığı
Kars'ın Arpaçay ilçesinde 2.700 metre enerji nakil kablosu çalındı.

Kars Olay- Kars Valiliği'nden Yapılan Yazılı Açıklamada: "İlimiz Arpaçay İlçesi Güvercin ve Porsuklu Köylerinde 04-05 Kasım 2019 tarihlerinde meydana gelen 2.700 metre enerji nakil kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Valiliğimiz koordinesinde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından gerekli çalışmalar titizlik içerisinde yapılmıştır.

Yapılan çalışmalar sonucunda olayla ilgisi olduğu tespit edilen 6 şahıstan 5’i adli makamlara çıkarılmış olup; ifadelerinin ardından iki şüpheli şahıs serbest bırakılmış, bir şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, olayda kullandıkları araçla yakalanan iki şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevinde gönderilmiştir. Bir şüpheli şahısın aranmasına devam edilmektedir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.