ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Haziran 2019 21:36

AK Parti'li Meclis Üyesi İle Yeğeni Ölü Bulundu

AK Parti'li Meclis Üyesi İle Yeğeni Ölü Bulundu
AK Parti'li meclis üyesi ve yeğeni, arazide terk edilmiş araç içerisinde ölü olarak bulundu.

Kars Olay-Erzurum'un Karayazı ilçesinde bu gün erken saatlerde, arazide terk edilmiş araç içerisinde iki ceset bulundu. Yapılan incelemelerde, cesetlerin AK Parti Belediye Meclis Üyesi S. K. ile yeğeni A. K.''ye ait olduğu tespit edildi. Sabah saatlerinde Karayazı ilçesine bağlı Turnagöl mahallesinde  boş bir arazide terk edilmiş araç içerisinde iki erkek cesedi olduğu görülmesinin üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde araç içerisinde bulunan iki kişinin öldüğünü tespit edildi. Yapılan inceleme sonucunda ölen şahısların AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan S. K. ve yeğeni A. K.'ya ait olduğu tespit edilirken, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cenazeler morga kaldırıldı.

 

ERZURUM VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Olayla ilgili Erzurum Valiliği'nden yapılan açıklmada:"İlimiz Karayazı İlçesinde 18 Haziran 2019 Salı günü (bugün) saat 14.30 sularında Turnagöl Mahallesi ile Anıtlı Mahallesi arasında arazide terk edilmiş bir halde bulunan araç içerisinde iki şahsa ait ceset olduğu bilgisi alınmıştır. 
Yapılan araştırma neticesinde, araç içerisinde ölü olarak bulunan şahısların eski Turnagöl Mahallesi Muhtarı ve halen AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan S. K. ve yeğeni A. K. olduğu tespit edilmiştir.    
Karayazı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan konu her yönüyle araştırılmakta olup, olayla ilgili yaşanacak gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.