SİYASET Haber Girişi : 19 Eylül 2019 13:14

AK Parti Kars'ta Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kars'ta Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Kars Olay- Kars'ta Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya 65. hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, delegeler ve parti üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda divan üye seçimi yapıldıktan sonra başlayan İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Kars'ta AK Parti tarafından yapılan hizmetler, yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İl Başkanı Adem Çalkın tarafından açılış konuşmasının yapılmasının ardından 65. hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, salonda bulunanlara hitaben birer konuşma yaptılar.

İl Başkanı Adem Çalkın tarafından açılış konuşmasında: "Bizim davamız asr ı saadetten gelip 1064 te Kars’tan başlayarak 1071 Malazgirt’te temelleri Adalet hakkaniyet, iman ve cesaretle atılan 1071 ruhuna dayanır.

Nizamı alem ilahı kelimetullah davasıni yeryüzüne hakim kılmak ve adaleti tesis etmek üzere yola çıkan sayın umhurbaşkanımızın Her koşulda ve şartta yanı başında olan bizler; Dün selehattin
eyubinin sancağı altında Kudus’te, Kutu’l Amarede ,Malazgirtte, Sarıkamışta ,Çanakkelede olan bizler kadim medeniyetimizin Diriliş erleri olarak bu gün de buradayız.

Gücünü asr ı saadetten alan Diriliş erleri olarak tarafımız açık ve nettir.

Bizim tarafımız, Sırtını pkk pyd ye yaslayanların tarafı değil,
Sırtını şu aziz ve yüce millete yaslayanların tarafıdır.


Bizim tarafımız , İçimize nifak tohumları saçıp, bizi ayrıştırmaya çalışanların tarafı değil, 72 millete aynı nazarla bakarak bu toprakların mayasını yoğuran Erenlerin tarafıdır.


Bizim tarafımız, 15 temmuz hain darbe girişiminde Atmlere koşan, televizyon başında darbeyi seyredenlerin tarafı değil,
iman ve cesaretle şehadete koşan Ömer halislerin tarafıdır.


Bizim tarafımız, Müslüm Gündüz, Fadime Şahin oyunlarıyla bu milleti aşağılayan imansız paslı yüreklerin tarafı değil,
Yıllarca Başörtüsü mücadelesi verip bunu başaranların tarafıdır.


Bizim tarafımız, 12 Eylülde bizim çocuklar başardı diyenlerin gayri resmi çocuklarını 15 Temmuzda hüsrana uğratanların tarafıdır.


Bizim tarafımız kibir kulelerinde oturup bize ne dünyanın Müslümanlarından diyen Canan Kaftancıoğullarının tarafı değil, hangi coğrafyada haksız bir tokat patlarsa onun sızısını yanağında hissedenlerin tarafıdır.


Bizim tarafımız, islam coğrafyasındaki zulme kör sağır olanların tarafı değil, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir hangi dağ efkarlıysa oradayız diyenlerin tarafıdır.


Bizim tarafımız Zulüm 1453’te başladı diyenlerin tarafı değil, çağ açıp çağ kapatan fatihlerin tarafıdır.


Yalnızlığımız katmerleşmeden, bütün fani makamlara gelen vefasızlar bizi terk etmeden, bin bir türlü yalan ve iftiraya uğramadan menzile varılmaz. Söylenenlere, istihzalara aldırmadan cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023 2053 2071 hedeflerine taviz vermeden yürüyoruz.

Zafer dediğimiz şey; o görünen hiçbir burç, hiçbir kale veya sur değildir. Biliyoruz ki, Hiçbir unvan, hiçbir makam, hiçbir geçici aralıktaki zafer bizim bu davaya ve liderimize olan sadakatimizden üstün değildir.

Ülkemizin istiklaline ve istikbaline göz dikenlere karşı, dimdik duran cumhurbaşkanımızın yanında bir elif gibi dimdik durmaya devam edeceğiz. Bizler diriliş erleri inanmışlar olarak yola çıkanlarız
ikna edilmişler olarak yola çıkmadık ki bu trenden inelim. Kişisel hesapları uğruna suyu bulandıran ikna edilmişleri biliyoruz bunlar hep olacaktır.. Bunlar, ikna edilmişler lidere sadakatin
hayallere ve hedeflere de sadakati gerektirdiği gerçeğini de hiç anlamayacaklar. Hele ki vefanın imandan olduğunu da çoktan unutmuş olacaklar ki trenden inerken vefa borçlarını ödemeden
iniyorlar. . Şimdi oturup tevilcilerin, müfterilerin toz dumanında içimizi çürütmenin bir anlamı yok. Bizler hedefe vardıktan sonra da koşan atlarız.

Bir iş bittiğinde diğerine başlayan inanmış diriliş erleriyiz.

Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük!
Kimse bize kolay olacağını söylemedi.
Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi,
“Surda bir gedik açtık
Mukaddes mi mukaddes
Ey kahbe rüzgar artık,
Ne yandan esersen es!”" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.